Loimaan maaseudulla kotisi on linnasi  

Suuria pihoja, pieniä kouluja, tilaa temmeltää ja aikaa yhdessä oloon ruusukuva_210x210px– mikä olisikaan parempi paikka kodille? 37 000 asukkaan Loimaan seudulla tontit ovat suuria, mutta neliöt edullisia. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta moni alueen asukas voi käydä töissä myös Turun tai Salon seudulla. Kiireettömässä ilmapiirissä asiointi sujuu mutkattomasti ja välimatkat taittuvat nopeasti, jolloin aikaa riittää ruhtinaallisesti myös itselle ja perheelle. Maaseudulla lemmikit ja kotieläimet voivat kirmata vapaana ja reviiristä riittää suurillekin otuksille. Aktiiviset kyläyhteisöt, vireä kulttuuritoiminta ja upea luonto värittävät arkea ja pitävät huolta siitä, että vaikka maaseudulla on rauhallista, ei täällä koskaan ole tylsää!

Kylillä nähdään!

Loimaan seudulla toimii 19 kyläyhdistystä, jotka järjestävät kylayhdistys_210x210pxalueen asukkaille tapahtumia, tempauksia, juhlia, matkoja ja monenlaista vapaa-ajan toimintaa. Vireällä kylätoiminnalla asukkaat pääsevät myös vaikuttamaan alueen asioihin ja palveluihin.

Koti on metsän tuntumassa Moisionpellolla

Nimestään huolimatta Moisionpellolla voi valita talonsa alle peltoaukean ohella metsäisen maaston ja vieläpä Juvan-Kartanomäen ulkoilureitin kainalosta. Vaikka alueella saa asustella aivan omassa rauhassa, matkaa keskustan palveluihin on vain pari kilometriä. Täällä kaukolämpö, loimaalapsi_210x210pxkunnallistekniikka ja tiet kevyenliikenteen väylineen ovat valmiit ja ensimmäiset moisionpeltolaiset odottavat jo innokkaasti uusia naapureita.

Pöytyän omakotimessut 2014

Riihikoski on hieman yli 2000 asukkaan kasvava taajama Pöytyällä, vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä Turusta. 60-luvulla rakennettu keskus on toimiva ja viihtyisyyteen on panostettu satsaamalla erityisesti puistoalueisiin ja vapaa-ajanviettopaikkoihin. Asuntotuotanto alueella on ollut vilkasta, erityisesti Riihikoski on houkutellut paikalle kotieläintenmelonta_210x210px omistajia, liikunnan harrastajia sekä turkulaisia tontinostajia. Pöytyä–Aura-alueen pääterveysaseman ansiosta taajamassa on runsaasti työmahdollisuuksia hoitoalan ammattilaisille.

Elokuussa 2014 Riihikosken Mäkiäistenkankaan alueen modernisoituvaan maaseutuun pääsee tutustumaan omakotimessuilla, joiden teemoina ovat uudet energiaratkaisut, tietotekniikka ja digitaaliset ratkaisut sekä viherrakentaminen ja pihasuunnittelu. Tervetuloa kylään!

Tutustu Loimaan seudun menestyksen mahdollisuuksiin.

Lue lisää seudun kunnista: www.loimaanseutu.fiwww.aura.fiwww.koski.fiwww.loimaa.fiwww.marttila.fiwww.oripaa.fiwww.poytya.fiwww.tarvasjoki.fi