Sujuvaa arkea kahden pääkaupungin välillä

Somero ja Salo muodostavat yhdessä noin 65 000 asukkaan lapset_2010x210pxSalon seudun. Täällä Helsingin ja Turun välimaastossa voit asua juuri sellaisessa kodissa kuin itse tahdot, sillä helsinkiläisyksiön hintaan saat omakotitalon pihoineen. Halusitpa unelmiesi kodin kaupungin keskustan tuntumaan, luonnon rauhaan, golfkentän kupeeseen tai meren rannalle, kaupunkielämä, meri, vehreä luonto ja harrastukset ovat aina lähellä.

Lyhyet välimatkat, pääkaupunkiseudun läheisyys, edulliset asumiskustannukset sekä monipuolinen vapaa-ajan tarjonta tekevät elävästä Salon seudusta vilkkaan lapsiperheen ykkösvaihtoehdon.

juoksija_210x210px

Koti meren tuntumassa Särkisalossa

Koti Särkisalon merellisissä maisemissa sopii esimerkiksi etätyöntekijälle. Pienvenesataman, kirjaston, päiväkodin ja muiden keskeisten palvelujen läheisyydessä, vain sillanylityksen päässä uimarannalta ja urheilukentältä, on vapaana useita omakoti- ja paritalotontteja.

Suomusjärvi kutsuu

Vireän Suomusjärven alueella palvelut ovat lähellä ja liikuntamahdollisuudet monipuoliset läheisen urheilukentän sekä kuntoradan maastojen ansiosta. SärkisaloTäältä on helppo käydä töissä myös pääkaupunkiseudulla, sillä matka Helsingin keskustaan kestää noin tunnin.


Uusi Rauvolanniitun asuinalue suunnitteilla

Rauvolanniitulle upeisiin kulttuurimaisemiin on ideoitu ruokokattoisten rakennusten kyläkokonaisuutta, joka voitaisiin toteuttaa joko omatoimirakentamisena tai ryhmärakentamisena. Alue sijaitsee Salo-Teijo -retkeilyreitin tuntumassa Halikonlahden ranta-alueella.

Maaseudun vilskettä ja kaupungin rauhaa SomerollaSomeron_kukkajuhla_210x210px

Somerolla maaseudullakin tapahtuu ja halutessaan kaupungissakin voi rentoutua. Keskustassa on tarjolla tontteja mm. Harju-Härkälän alueella, joka sijaitsee noin pari kilometriä keskustaajamasta Kirkonmäen koulun läheisyydessä. Osassa puutarhatonteista näköala aukeaa vieressä olevalle Kirkkojärvelle, jossa on uimaranta ja venelaiturit. Lisäksi upeita ja edullisia tontteja löytyy myös uudelta Pappilanpellon alueelta sekä Someron vireistä ja yhteisöllisistä kylistä.
Lue lisää asumisesta: www.salo.fi, www.somero.fi ja saloon.fi