Tervetuloa Turkuun ja Varsinais-Suomeen! 

Varsinais-Suomi

Varsinais-Suomi koostuu viidestä vahvasta seutukunnasta: Turun seudusta, Loimaan seudusta, Turunmaasta, Salon seudusta ja Vakka-Suomesta. Jokainen seutu on omanlaisensa, joten maakunnan rajojen sisältä löytyy kulttuurikaupungin sykettä, maaseutuidylliä, saariston temperamenttia, arjen tasapainoa ja perinteikkyyttä.

Ainutlaatuiset paikkakunnat ruokkivat toinen toisiaan ja muodostavat yhdessä hedelmällisen kasvuympäristön asukkaille ja yrityksille. Menestyksestä on myös näyttöjä – Turku mielletään Suomen toiseksi parhaaksi asuinpaikaksi (Taloustutkimus 2012), ja yritysilmastovertailussa (EK 2012) kärkisijoilla koreilevat alueen kunnat, kuten Kaarina, Raisio, Lieto ja Salo.

Varsinais-Suomi

Uusia asukkaita Varsinais-Suomeen houkuttelevat mm. hyvät työ- ja koulutusmahdollisuudet, arjen mutkattomuus, ainutlaatuinen luonto, vireä kulttuuritarjonta ja edulliset asumiskustannukset. Koko Varsinais-Suomi on täynnä timantteja maailman kauneimmasta saaristosta Suomen viljavimpiin maaseutumaisemiin. Täällä voit valita, asutko maalla, merenrannassa vai keskellä kulttuurikaupunkia ja kulkea mielesi mukaan näiden välillä – vaikka päivittäin.

Elämänlaatuun panostaminen on maakunnan strateginen valinta, ja se todella näkyy. Tarjonnan runsaus yhdistettynä elämisen helppouteen tekee Varsinais-Suomesta aidosti erityisen.

Mukavaa, että löysit luoksemme tänne Varsinais-Suomeen. Eiköhän lähdetä maistelemaan maakunnan antia?
Loimaan seutu • Salon seutu • Turun seutu • Turunmaa • Vakka-Suomi

 

Klikkaa itsesi kartalle!