Koti kuten haluat

Oletko aina haaveillut asuvasi kaupungin sykkeessä kaikkien palveluiden äärellä? Haluaisitko valita upouuden kodin jo aivan valmiiksi rakennetuista asunnoista? Asunto Oy Turun Asemanlinnassa kumpikin on mahdollista.

Asemanlinna on Turun ensimmäinen SATOn uuden konseptin mukainen talo, jossa asunnot myydään valmiina. Laadukkaat asunnot on sisustettu erilaisilla ja erilaisiin makuihin sopivilla mallistoilla. Asuntokaupat tehdään valmiista asunnosta, kun olet pääsyt tutustumaan uuteen kotiisi juuri sellaisena kuin se on. Asemanlinna valmistuu muuttokuntoon marraskuussa 2012.
Tutustu taloon ja asuntovalikoimaan

Varsinais-Suomen kaunis ja kehittyvä pääkaupunki tarjoaa myös uusia asuinalueita, joiden rakennuttamisessa SATO on vahvasti mukana. SATO OmistusKoteja tulee mm. Kupittaalle, Kupittaanpuiston kerrostalokortteliin. Historiallinen puistoympäristö, loistavat kulkuyhteydet ja ihanan isot parvekkeet houkuttelevat uuden kodin ostoon.
Tutustu Kupittaan kohteisiin

Myös historialliseen Turun Telakkarantaan, upealle paikalle Aurajoen rantaan on tulossa uusia SATO OmistusKoteja.  Vanhalta Wärtsilän alueelta Aurajoen yli avautuvaa maisemaa värittää Turun Linna puistoineen. Telakkarannan ensimmäisten asuntojen arvioidaan valmistuvan loppuvuodesta 2013.
Lisätietoa lähiaikoina sato.fi:ssä

Tähtiluokiteltua vuokra-asumista

SATO on tarjonnut koteja turkulaisille ja turkulaisuudesta haaveileville jo vuodesta 1949. Vahva rakennuttamisen perinne on vähitellen siirtynyt myös asuntosijoittamisen puolelle: SATO VuokraKoteja on Turussa tarjolla jo 29 talossa ja Kaarinassakin kuudessa.

SATO VuokraKodit on luokiteltu kolmen, neljän ja viiden tähden asuntoihin – hotellimaailmasta tunnetun tähtiluokituksen mukaisesti. Asunnon materiaalit, varustus ja kunto sekä viiden tähden asunnoissa myös sijainti vaikuttavat tähtien lukumäärään. Turun seudultakin löytyy koteja kaikissa tähtiluokissa!

Etsitkö kotia?
Oletko muuttamassa Turkuun tai Kaarinaan? Etsitkö omaa vai kaipaatko vuokralle? Tule tutustumaan SATOn koteihin!
www.sato.fi