TVT tarjoaa vuokra-asuntoja kotikäyttöön

TVT Asunnot Oy on Turun monipuolisin vuokra-asuntojen tarjoaja, jonka juuret löytyvät viime vuosisadan takaa. Tutkimuksen mukaan TVT on Turun alueen luotettavin, turvallisin ja nykyaikaisin vuokrataloyhtiö.
– Meillä on pitkällinen ymmärrys asumisesta ja ihmisten tarpeista: meillä voi asua pitkään tai väliaikaisesti vaikka kuukauden, kerrostalossa tai puutalossa, lähiössä tai keskustassa. Meillä on yli 10 000 viihtyisää ja kohtuuhintaista kotia Turussa, joten valinnanvaraa riittää, kertoo toimitusjohtaja Teppo Forss.

Koti perheelliselle tai työkeikalla piipahtavalle

TVT:n valtteja ovat kilpailukykyiset vuokrat ja kodin hakemisen helppous. Lisäksi kiitosta ovat saaneet asuntojen varustetaso ja sijainti. Suosituimpia kohteita ovat puutalot ja kysyntää lisäävät palveluiden läheisyys sekä joukkoliikenteen saavutettavuus.
– Arvostamme myös Turkuun töiden perässä muuttavia ja jos heillä ei ole tiedossa kotia, palvelemme mahdollisimman joustavasti. Vuokra-asunnon kautta on hyvä kotiutua rauhassa uuteen kaupunkiin ja etsiä rauhassa sitä suosikkipaikkansa, miettii Forss.

Tutustu TVT:n huikeaan valinnanvaraan netissä www.tvt.fi


”Jos asuisin TVT:n asunnossa, valitsisin kodin Aurajokirannan läheisyydestä ja hyvien kulkuyhteyksien varrelta maisemien ja tapahtumien vuoksi.” Teppo Forss, toimitusjohtaja / TVT