Energiatehokas passiivirivitaloalue – toteutuu ensaimmäisenä Suomessa

Passiivitaloluokan koti Naantalissa

Soinisen monipuolinen asuntovalikoima tarjoaa energiatehokkaan kodin, oli perheesi sitten suuri tai pieni. Vason kodeissa et maksa turhasta, vaan jokainen neliö on mietitty huolella. Soinisten luonnonkauniin alueen ulkoilumahdollisuudet ovat loistavat ja korttelimainen rakenne takaa turvallisen pihapiirin. Työmatka sujuu vaikka kätevästi pyöräillen, sillä alueelta pääsee mutkattomasti myös kevyenliikenteenväylille, ja monet työt voi hoitaa kotoakin 100M nettinopeudella.

Passiivitalo asumisoikeudella on huoleton valinta

Soinisessa on mahdollista asua käyttäen mahdollisimman vähän ostettavaa energiaa:  lämmitykseen kuluu alle 20 kWh/m2 vuodessa. Ympäristöarvoiltaan laadukkaassa kohteessa hyödynnetään aurinkoenergiaa. Talot rakennetaan puusta ja lämpöeristetään pääosin kierrätysmateriaalilla. Vaso vastaa asunnon kiinteistä rakenteista ja kalusteista, kuten esimerkiksi aurinkokeräimien huollosta ja ylläpitovastuusta.

Soinisen pari- ja rivitalojen 1–2 kerroksiset asunnot ovat kooltaan 53–114m2. Asuntojen arvioidut valmistumisajat ovat joulukuu 2012 ja maaliskuu 2013.

Tutustu unelmiesi kotiin: www.vaso.fi

”Jos muuttaisin Vason kohteeseen, odottelisin Soinisten passiivitalohankkeen valmistumista. Mutta mikäli kaikki olisi jo varattu, valitsisin Ilkanterassin Aurajoen rannalta.”Pekka Peltomäki, toimitusjohtaja / Vaso